Detecten nombrosos robatoris de miralls de retrovisors dels cotxes aparcats a Olot

La Policia Municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra han detectat les darreres setmanes la continuada desaparició de diversos miralls de cotxe, aparcats a la Ronda Fluvià i al Pou del Glaç. Els dos cossos policials afirmen que es tracta de robatoris, però no han pogut determinar-ne l’autor.

Olot ha patit en les darreres setmanes diversos robatoris d’un objecte molt específic: els retrovisors dels cotxes. De moment, els Mossos d’Esquadra han rebut una vintena de denúncies per aquest fet, i la Policia Municipal d’Olot en comptabilitza una desena, tot i que podrien haver més casos en els que el propietari no hagi denunciat el robatori.

Els lladres actuen de nit, en zones d’aparcament allunyades del centre de la ciutat com a la ronda Fluvià o als pàrquings del carrer Pou del Glaç. La investigació segueix oberta i els dos cossos policials demanen la col·laboració ciutadana per tal de poder atrapar els lladres de miralls de la ciutat.

Deixa un comentari