Els allotjaments olotins registren una ocupació mitjana del 75% durant la primera quinzena d’agost

Els allotjaments olotins han registrat un 75% d’ocupació durant la primera quinzena del mes d’agost, un increment de més del 10% respecte al mateix període de l’any passat. Durant aquesta primera quinzena d’agost l’Oficina de Turisme de la Ciutat ha atès 2.332 persones.

Un visitant entra a l’Oficina de Turisme d’Olot per demanar informació sobre la ciutat. Aquesta acció s’ha repetit fins a 2.332 vegades durant els primers 15 dies del mes d’agost, una dada que és un 2’3% superior a la de turistes atesos durant el mateix període de l’any passat. Des de l’inici de juliol, aquesta oficina ha informat a gairebé 5.000 turistes.

Pel que fa als allotjaments d’Olot, durant aquesta primera quinzena d’agost han registrat una ocupació mitjana del 75%. Això suposa un augment de més de l’11% respecte al 2014. Durant aquests dies, l’ocupació ha estat regular, sempre per sobre del 50%, però destaca el cap de setmana de 8 i el 9 d’agost, quan l’ocupació va ser superior al 90%.

La majoria de turistes que han visitat Olot, un 38%, provenen de Catalunya, principalment de les comarques barcelonines, seguits dels europeus. El que més anima a tots aquests turistes a visitar la ciutat és la natura i la cultura, sobretot pels edificis modernistes d’Olot i també els museus que hi ha a la ciutat.

Notícies relacionades:

Augmenta l’ocupació turística a la Garrotxa amb una mitjana del 65% al juliol

 

Deixa un comentari