La mobilitat pel Barri Vell de Girona quedarà restringida les properes tres setmanes pel rodatge de ‘Joc de Trons’

El Barri Vell de la ciutat de Girona quedarà pràcticament blindat durant tres setmanes pel rodatge de Joc de Trons. Es preveu que la productora gravi a les escales de la Catedral, al call jueu, als Banys Àrabs i altres zones turístiques que tindran accés restringit.


Cada vegada hi ha més expectació pel rodatge de la nova temporada de Joc de Trons a la ciutat de Girona i la productora manté secretisme absolut sobre quines seran les zones de rodatge i quins actors vindran a la ciutat. Mentrestant, però, l’Ajuntament de Girona ja ha fet públic el perímetre afectat per les gravacions, que es preveu que comencin la setmana que ve. D’aquesta manera, a partir del dilluns els cotxes no podran circular entre el carrer de la Força, la pujada de Sant Feliu, la pujada del Rei Martí, el carrer dels Alemanys i la travessia de Portal Nou. Aquestes restriccions duraran tres setmanes i, mentrestant, el consistori reserva el pàrquing de davant la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona per als veïns. Dins aquest perímetre, però, la productora podrà restringir l’accés dels vianants a algunes de les zones en què es farà el rodatge. Això vol dir que el dia que es gravi a la plaça dels jurats, ni els veïns d’aquell carrer podran entrar o sortir de l’edifici. Ara bé, en cap cas la zona estarà restringida durant les tres setmanes de rodatge. La localització de les gravacions s’anirà comunicant als veïns afectats. En paral•lel també hi ha un dispositiu de seguretat per al personal de la productora en la seva estada a la ciutat.

De moment part de l’equip ja està treballant en les localitzacions per acabar de pensar la il•luminació, la col•locació de les càmeres i com es distribuiran els extres entre la gent.

Deixa un comentari