El Petit Ésdansa preveu batre rècord de participació aquest 2015, amb 800 nens i nenes

El Petit Ésdansa torna a omplir les inscripcions disponibles i preveu un increment de la participació; l’organització preveu que més de 800 nens i nenes passin pels tallers de dansa tradicional destinats als més menuts. Davant aquest possible augment de participants, en l’edició d’enguany s’ha dividit els tallers segons grups d’edat.

Sud-Àfrica, Timor Oriental i Rússia han estat els participants de la tercera jornada del Petit Ésdansa, una activitat del Festival de Música i Dansa d’Arrel Tradicional de les Preses destinada a nens i nenes de totes les edats.

Enguany, però, s’han viscut alguns canvis en el format de l’activitat: el Petit Ésdansa veu com any rere any augmenta la demanda per inscriure els nens i nenes als tallers: aquest 2015 es van obrir 600 places disponibles, i l’Ésdansa preveu superar els 800 participants amb les jornades obertes del cap de setmana, de lliure accés. Per això s’han dividit els tallers segons els grups d’edat.

Aquest divendres al Petit Ésdansa tindran lloc els tallers impartits per Nova Zelanda, França i Cuba; dissabte serà el torn d’Irlanda, i diumenge el festival proposa un recorregut per danses i jocs d’arreu del món.

Notícies relacionades:

La primera Nit Ésdansa fa ballar als assistents al ritme de la balalaica russa i la música cubana

Els tallers Ésdansa’t donen el tret de sortida al festival amb dos itineraris diferents, amb la formació com a protagonista i amb uns 40 participants

Un total de 350 balladors de 19 companyies participen en l’Ésdansa 2015, que consolida la seva oferta formativa

Deixa un comentari