La UE Olot incorpora Djack Traoré en qualitat de cedit i els tècnics es queden també amb Isma Traoré

El migcampista defensiu Djack Traoré, del Girona, arriba a l’Olot després que el club hagi aconseguit la seva cessió per una temporada. No es tracta de l’última incorporació de la plantilla: Isma Traoré s’ha guanyat la confiança dels tècnics durant el període de prova i reforçarà la davantera.

La Unió Esportiva Olot va presentar ahir a la tarda la temporada amb els tradicionals parlaments de president, el capità i l’alcalde de la ciutat. Josep Maria Corominas va esperonar al primer equip, ja amb la presència de dues noves incorporacions.

El migcampista del Girona FC Djack Traoré, que ja va jugar amb els blanc-i-vermells a l’estadi en el Trofeu Sant Aniol, arriba en qualitat de cedit.

La secretaria tècnica va tancar ahir la incorporació d’aquest migcampista defensiu de tan sols 20 anys i amb una gran projecció, per afegir múscul al centre del camp de l’equip de Rodri.

Aquesta no és la única incorporació que van anunciar ahir els olotins. Un altre Traoré, Isma, també Ivorià, estava a prova amb l’equip durant la pretemporada i els tècnics van comunicar-li que compten amb ell per aquest curs. El davanter, de 21 anys i amb passat a l’Espanyol, el Mallorca i fins i tot al futbol txec, espera ser competència per als tres davanters, Uri Santos, Marcel i Dieguito.

La plantilla, doncs, agafa forma de cara a la primera jornada de lliga, aquest dissabte a les set davant de l’Alcoià a casa.