L’Ajuntament d’Olot ampliarà la mostra ramadera de la Fira de Sant Lluc amb un terreny de nova adquisició amb motiu de l’edició número 700

L’Ajuntament d’Olot ha comprat el terreny que es trobava abandonat entre el volcà Montsacopa i la plaça de Braus. Aquest espai serà estratègicament reconstruït i s’estrenarà per la propera edició de la fira de Sant Lluc, on es farà servir per ampliar i millorar l’exposició ramadera.

Aquest és el nou terreny que ha comprat l’Ajuntament d’Olot, un punt estratègic que el govern de la ciutat ha volgut adquirir aprofitant el que han considerat una bona oportunitat.

A llarg termini és un espai que ha de tenir un paper important a la ciutat, però encara no està definit. El que sí que és clar és que el terreny es troba en una posició clarament estratègica i de cara a la fira de Sant Lluc, que compleix enguany 700 edicions, s’aprofitarà per millorar i ampliar la tradicional fira ramadera, que quedava limitada a la plaça de braus.

La primera de les actuacions pretén convertir aquest terreny en una esplanada funcional, enderrocant primordialment la casa abandonada que hi ha situada des de fa molts anys i que es troba en molt mal estat i també ha estat comprada pel consistori olotí.

Per tant l’objectiu de l’Ajuntament a curt termini és utilitzar aquest espai de nova adquisició per connectar la zona del volcà Montsacopa amb el centre de la ciutat durant la fira de Sant Lluc, i a llarg termini els seus usos aniran a debat segons les necessitats que es creguin convenients.

Notícies relacionades:

L’Ajuntament d’Olot presenta el llibre dels 700 anys de la Fira de Sant Lluc, escrit pel periodista Jordi Casas

La Fira de Sant Lluc compleix 700 anys i tindrà un programa d’activitats especial per celebrar-ho

x