Neix el Gran Premi de la Garrotxa, de la mà del CC Olot i el CC Bas, que subtitueix la tradicional prova ciclista Ciutat d’Olot

El ciclisme s’apoderarà de La Garrotxa els propers 12 i 13 de setembre. La volta de les Festes del Tura, una prova amb més de 40 anys d’història, es reinventa, i neix el Gran Premi de La Garrotxa, una iniciativa challenge oberta a tothom i que s’ha creat amb la col·laboració del Club Ciclista Olot i el Club Ciclista Bas, juntament amb el suport de la Federació.

La cursa ciclista Ciutat d’Olot ja és història. Però no s’espantin, aquesta prova es reinventa per fer-se encara més gran. La Volta de les Festes del Tura, organitzada pel Club Ciclista Olot, es converteix en el Gran Premi de la Garrotxa, que amb la col·laboració del Club Ciclista Bas durarà dos dies i neix amb la voluntat de fer més atractiva una prova amb molta història. La col·laboració entre els dos clubs garrotxins ha estat la clau per a la creació d’aquesta nova competició, que estarà obert a tothom amb les categories Màster 30, Èlit i Sub 23, en una prova challenge.

La primera etapa del dia 12 serà organitzada pel CC Bas que sortirà a les 4 de la tarda de la població garrotxina de Sant Esteve d’ en Bas amb una ruta de uns 90 km amb el cim del Coll de Bracons com a plat fort, i el diumenge el CC Olot serà l’ encarregat de portar a terme i organitzar la final amb la clàssica cursa Festes del Tura que sortirà a les 10 del mati amb un recorregut de 130 km amb la Mare de Deu del Coll com a principal port de muntanya. S’espera la participació de clubs de prestigi i de ciclistes de renom en l’àmbit estatal.

Aquesta és una nova aventura que inicien de la mà dos clubs garrotxins, i s’espera que creixi i es faci gran, després d’una primera edició on s’esperen uns 150 participants.

El 12 i 13 de setembre, doncs, el Gran Premi de La Garrotxa omplirà un cop més d’esport i ciclisme la comarca.