La Unió Esportiva Olot rep un gol visitant al final de cada part i perd el primer partit de lliga davant l’Alcoià (1-2)

L’equip de Rodri ha jugat amb superioritat numèrica des del minut 13, però tot i tenir bones ocasions ha vist com els visitants marcaven el 0 a 1 just abans del descans. En la segona meitat, els olotins han empatat i han demostrat que volien endur-se la victòria, però l’expulsió de Jose ha igualat les forces i els d’Andrés Palop s’han endut el triomf en el darrer sospir.

La pluja donava la benvinguda a la Segona B 2015/16 a l’estadi municipal, que per començar rebia un dels plats forts de la temporada, l’Alcoià, que té l’objectiu de promocionar per l’ascens enguany. Rodri ha apostat per Èric Vilanova d’inici, i el partit s’ha presentat igualat en els primers compassos, amb una bona ocasió per als garrotxins.

Encara no s’havia complert el quart d’hora de joc quan De Dios ha deixat el seu equip amb 10 homes en veure la segona groga, i a partir d’aquí l’Olot ha buscat, sense sort, el gol, en una primera part amb domini però sense efectivitat ni clarividència.

El cop dur ha arribat a pocs instants del final de la primera. Yazine ha aprofitat la badada de la defensa local dins l’àrea i ha posat els de Palop per davant. Un gol que ha fet mal als de Rodri just abans del descans.

En la segona meitat, el tècnic de l’Olot ha buscat més control amb l’entrada d’Héctor Simón i més velocitat amb Reverter, i l’equip ha rutllat molt bé, arribant a porteria i creant perill. Una genialitat de Gato dins l’àrea ha equilibrat el marcador, amb un gran gol que ha esperonat l’estadi.

L’Olot ha tingut una altra clara opció de gol en un embolic dins l’àrea,però no hi ha hagut manera de transformar el domini en aquests minuts en gols.

Jose, lateral dret dels olotins, ha vist la segona groga després d’una entrada i en igualtat numèrica s’ha acabat la possessió per als de Rodri, que s’han tirat massa enrere tot i la timidesa ofensiva visitant.

En l’últim sospir del temps reglamentari, els alacantins l’han tingut i no han perdonat. Alfaro ha definit amb calma sol dins l’àrea i ha tirat un gerro d’aigua freda a tot l’estadi en el moment més cruel.

L’Olot, tal i com li va passar en molts partits la temporada passada, ha dominat la possessió i ha creat opcions, però no ha definit i ho ha acabat pagant car.

Ara, cal aixecar el cap per afrontar el primer desplaçament del curs, a Vila-real, la setmana vinent.

Notícies relacionades:

La Unió Esportiva Olot inicia la lliga aquest dissabte (19:00h) davant d’un dels gran equips de la categoria, el CD Alcoyano

La UE Olot cau eliminada de la Copa Catalunya per la mínima contra el Figueres després d’encaixar un gol de Pedro al minut 82

La UE Olot s’emporta el Trofeu de Sant Aniol després de superar el Girona FC a la tanda de penals