Nan Oliveras s’adjudica la 31 edició del Cros d’Estiu de Sant Feliu de Pallerols, organitzat pel Club Atletisme Pescallunes

El triatleta olotí ha guanyat sense oposició el Cros de Sant Feliu i, d’aquesta manera, segueix amb una preparació impecable a casa seva de cara al Campionat d’Espanya, que se celebra la setmana vinent. En categoria femenina, la gironina del FC Barcelona Anna Puigvert s’ha endut un triomf clar en una prova que ha comptat amb uns 130 participants. 

El triatleta olotí ha guanyat sense oposició el Cros de Sant Feliu i, d’aquesta manera, segueix amb una preparació impecable a casa seva de cara al Campionat d’Espanya, que se celebra la setmana vinent. En categoria femenina, la gironina del FC Barcelona Anna Puigvert s’ha endut un triomf clar en una prova que ha comptat amb uns 130 participants.

El Parc dels Arbres d’en Casals acollia un any més el Cros d’Estiu de Sant Feliu de Pallerols, una prova que finalment el temps ha respectat aquest diumenge després de les intenses pluges la nit de dissabte.

Uns 150 corredors i corredores han pres part de la 31 edició d’una cursa organitzada pel Pescallunes que comptabilitzava per al rànquing comarcal i que ha vist com atletes de renom a la Garrotxa no se l’han volgut perdre. Nan Oliveras ha estat la gran atracció del Cros, en un any on el circuit es renovava per algun tram per tan de fer-lo més atractiu.

Gairebé 9 quilòmetres d’intensitat i bon ritme entre els participants. Oliveras ha mostrat ben aviat les seves credencials i, ja en la primera de les tres voltes del circuit, s’ha distanciat molt de la resta de corredors. En total, hi havia més de 15 categories, des de prebenjamins fins als veterans, i hi han participat atletes de totes les edats.

Nan Oliveras creuava la meta amb un gran temps de 29 minuts i 3 segons. El triatleta olotí ha arribat per davant d’Igor Prigiani i Josep Maria Roura. Després de batre el rècord de la cursa de Sant Roc la setmana passada, Oliveras segueix preparant-se a casa per al campionat estatal i el Mundial.

En categoria femenina, amb una bona participació, la gironina Anna Puigvert s’ha imposat amb molt d’avantatge, per davant de Asia Kartelson i de Carla Zanchi .

Un Cros de Sant Feliu que ja és un clàssic per als garrotxins i que atrau cada dia més als atletes comarcals.

Notícies relacionades:

Nan Oliveras es classifica pel Mundial de Triatló de Chicago després de quedar quart a l’Europeu sub-23 de Triatló de Banyoles

El triatleta olotí Nan Oliveras, puja al tercer calaix del podi a la Copa d’Europa de Triatló Esprint de Châteauroux

La Pujada a la Salut, organitzada pel Club Atletisme Pescallunes, reuneix 210 participants en la seva 41a edició i veu guanyar el jove Isaac Barti

x