Raül Romeva reclama a Olot una majoria “inqüestionable i incontestable” el 27 de setembre per tirar endavant el procés

El cap de llista de Junts Pel Sí ha dinat al Restaurant La Deu amb alguns regidors, alcaldes i membres de la societat civil garrotxina després de l’acte de presentació de la candidatura a Girona aquest migdia. Romeva reclama una gran majoria i admet que la Garrotxa i Girona són territoris que “han mostrat molta implicació amb el procés”. 

Raül Romeva ha presentat avui a Girona la candidatura de Junts Pel Sí, acompanyat dels primers membres de la llista a la demarcació en un acte amb gran assistència de públic. Tot seguit, el número 1 de la candidatura ha volgut passar per Olot, i s’ha reunit amb regidors, alcaldes i membres de la societat civil de la Garrotxa per dinar al Restaurant La Deu.

Romeva ha atès a OLOT TELEVISIÓ abans de fer els parlaments després de l’àpat, i ha recordat que “per assolir l’objectiu de la independència, necessitem un mandat inqüestionable i incontestable, una majoria clara”.

El candidat ha recordat que “La Garrotxa i Girona han mostrat una implicació molt gran i han donat suport al procés sempre, i per això som aquí, per seguir sumant”. Junts Pel Sí, amb Romeva al capdavant, està fent ruta per tot el país buscant “convèncer els indecisos i resoldre els dubtes dels qui en tinguin”, davant del “discurs de la por que continuament arriba des de l’Estat”.

Notícies relacionades:

Set garrotxins a les llistes gironines de diferents partits per les eleccions del 27S

Deixa un comentari