Es posen a la venda els darrers tiquets d’autobús de la Garrotxa per anar a la Via Lliure de l’11 de setembre

Avui es posen a la venta els darrers tiquets de bus de la Garrotxa per anar a la Via Lliure l’11 de Setembre. En horari de tarda es podran adquirir a la seu d’Òmnium Cultural les places que no s’han ocupat dels autobusos que surten dels diferents pobles de la comarca.

Ja fa uns dies que els tiquets per anar amb els 20 autobusos que sortiran d’Olot el dia 11 de setembre cap la diada a Barcelona estan esgotats. Aquesta tarda, però, la seu d’Òmnium Cultural tornarà a obrir les portes per vendre els tiquets sobrants de la vintena d’autocars que sortiran de la resta de pobles de la Garrotxa. També es posaran a la venda tiquets per un bus més que s’ha aconseguit per a Olot, ja que dos pobles que no havien emplenat els seus vehicles s’ha posat d’acord per unir els seus passatgers i el bus sobrant sortirà des de la capital de la Garrotxa, tal com explica Toia Codina, presidenta ANC Garrotxa

En total, doncs, seran 21 autocars els que sortiran d’Olot i 44 sumant tots els de la Garrotxa. Els tiquets es podran comprar a la seu d’Òmnium Cultural Garrotxa de 6 a 2/4 de 9 del vespre, fins que s’esgotin. Tot i el bon ritme de la venda d’autobusos des de l’ANC de la comarca s’ha detectat que moltes persones compren el tiquet del bus sense haver-se inscrit a la diada. És per això que subratllen la importància d’inscriure’s a la via.

Els que ja s’han inscrit a la Via lliure a la República Catalana són els Xerrics d’Olot, l’esbart de la ciutat, Tam timbalers i el Porc i el Xai de l’AOAPIX. Aquests, juntament amb altres, animaran els trams de la Garrotxa durant la diada. Precisament, aquest any, en els trams de la comarca hi haurà un dels tres bars que s’instal·laran a la Meridiana per la diada i també un escenari. Pel que fa a les samarretes de la via lliure, l’ANC recorda que es poden comprar a la pagina web però també al supermercat Bon Preu i la botiga d’informàtica Ecolíder d’Olot.

Notícies relacionades:

L’ANC Garrotxa posa a la venda els darrers seients disponibles dels autocars per a la manifestació de l’11 de setembre

Els trams 122 i 123 que ha d’ocupar la Garrotxa a la diada de l’11 de setembre ja estan plens