Comencen els preparatius pel rodatge de Joc de Trons a Girona, que ja ven els primers productes de marxandatge de la ciutat

A Girona han començat els preparatius pel rodatge de la sèrie Joc de Trons. Algunes dels carrers del nucli antic, com el Ferran el Catòlic i la Plaça dels Jurats ja estan tancats al trànsit i l’Ajuntament ha començat a retirar el material que no lliga amb l’ambientació de la sèrie, mentre la productora ja col·loca l’atretzo que ambientarà la ciutat. El rodatge no començarà fins el dia 3 de setembre, però les botigues ja venen el marxandatge gironí de la saga.

‘Winter is Coming’ to Girona. Més enllà del temps que està fent aquest final d’agost, l’hivern s’acosta en motiu del rodatge de la sèrie de Joc de Trons a la ciutat. I davant d’aquest esdeveniment, moltes botigues ja han notat que els productes de la sèrie tenen molta tirada. A més, ja hi ha els primers productes de la sèrie sobre la ciutat de Girona.

Tot plegat desperta l’interès de visitants i de gironins. I és que molts dels turistes que passen per Girona ja són conscients que la ciutat serà l’escenari de la sisena temporada de la sèrie. A banda de jocs de taula i de les figuretes, com a productes curiosos tenim un llibre de receptes amb alguns plats per preparar amb un estil medieval o el famós gelat del rocambolesc que té la forma de la mà de Jamie Lannister.

x