Corominas celebra que Barcelona debati entrar a l’Associació de Municipis per la Independència

La Garrotxa pot passar a ser una de les comarques amb tots els pobles integrats dins l’Associació de Municipis per la Independència: de moment l’únic que no mostra intenció d’entrar-hi és Sales de Llierca; qui també debat la seva entrada és Barcelona.

L’alcalde d’Olot i vicepresident de l’AMI, Josep Maria Corominas, celebra que la Garrotxa estigui a punt d’aconseguir el ple de municipis. D’altra banda, Corominas destaca la importància que Barcelona celebri un ple per debatre l’adhesió de la capital catalana a l’AMI, un fet que reforçaria l’entitat municipalista. Sobre l’adhesió de Barcelona a l’AMI també s’hi va referir el cap de llista de Junts pel Si Raül Romeva, que va ser a Olot el passat cap de setmana, i que celebra el debat.

x