El CN Olot celebra les 24 hores de tennis amb 28 parelles inscrites

Com cada estiu per aquestes dates, el Club Natació Olot va organitzar el torneig Dobles “Open 2015”, un torneig de 24 hores de tennis. En total hi van participar 28 parelles, 16 de sèniors i 12 menors de 18 anys.

La pluja va fer la guitza al torneig, com ja esperava l’organització, i es van interrompre els parits de sèniors des del vespre del dissabte fins al migdia de diumenge. Amb els partits, els participants i els acompanyants van poder gaudir del sopar que tenien preparat.

La segona part del torneig i la més esperada pels nens es va iniciar a les 00.00 hores i els partits es van desenvolupar fins les 04.00 h de la matinada amb total normalitat. El Club Natació Olot va destacar l’excel·lent comportament i predisposició de tots els participants i en especial dels petits de l’escola de Tennis.

Notícies relacionades:

El Club Natació Olot tanca la temporada amb bons resultats als campionats catalans júnior i absolut

El Club Natació Olot renova el gimnàs de les instal·lacions a petició dels socis