L’Atlètic Llierca es presenta amb una jornada farcida d’activitats que veu néixer oficialment aquest nou club de futbol a la comarca

Dissabte, a Argelaguer, el poliesportiu del municipi va gaudir de molta activitat, ja que es va dur a terme la presentació de l’Atlètic Llierca, un nou equip de futbol de la comarca, que ja és una realitat després que el jovent de Montagut, Sant Jaume, Argelaguer i Tortellà hagin creat una nova junta directiva per donar futur al futbol en aquests municipis de la vall.

La Garrotxa té des d’enguany un nou club de futbol dins de la seva extensa llista d’entitats esportives. Es tracta de l’Atlètic Llierca, que es va presentar aquest dissabte, i neix amb la voluntat de donar la opció de jugar a futbol a aquells qui ho vulguin entre els municipis de Montagut, Tortellà, Argelaguer i Sant Jaume de Llierca.

La nova família del clubs va reunir dissabte en una jornada que va començar ben d’hora amb una caminada popular i que va acabar amb un gran dinar al poliesportiu d’Argelaguer, amb la presentació del club en societat i amb un seguit de concerts que van donar ambient a un dia rodó.

Amb la incertesa de no saber si el futbol acabaria desapareixent arreu d’aquests municipis de la vall, un seguit de joves van decidir unir forces i crear un projecte des de zero i obert a tothom.

L’Atlètic Llierca comença a caminar aquest any ja amb quatre equips, dos de benjamins, un de juvenil, i un de sènior, que competiran entre els camps municipals d’argelaguer i Tortellà. Aquest projecte no té un objectiu purament competitiu, sinó que basa la seva raó de ser en la formació i en donar la oportunitat a tothom de fer esport ben a prop de casa.

Després de la desaparició del Tortellà i de l’Argelaguer, doncs, no s’ha de patir per res, perquè ha estat el jovent qui ha agafat les regnes del futbol a la vall del Llierca, amb un projecte engrescador.