Albert Banti és el nou coordinador en funcions de l’ANC d’Olot fins el 27 de setembre

Albert Banti és el nou coordinador en funcions de l’ANC d’Olot. L’Assemblea va decidir dilluns que Banti sigui el substitut de Toia Codina, que va deixar el càrrec per anar a la llista de la CUP de Girona, fins el 27 de setembre. Llavors l’ANC de la ciutat escollirà una nova junta directiva.

L’ANC d’Olot ja té un nou coordinador. L’escollit és Albert Banti que ocuparà el càrrec de forma provisional i en substitució de Toia Codina durant un mes, fins el proper 27 de setembre.

Un cop passades les eleccions al Parlament de Catalunya, l’ANC territorial de la ciutat convocarà eleccions per escollir una nova junta directiva. Una elecció en la que volen que participin tots els socis. Tal com han explicat el mateix Albert Banti i Rosa Figueres, tresorera de l’ANC s’enviarà cartes a tots els socis per fer-los partícips de l’elecció i es convida a tots aquells que es vegin capacitats a fer de coordinador de l’Assemblea que es presentin com a candidats.

Així doncs, el 27 de setembre canviarà tota la junta directiva que des del 2012 ha estat al capdavant de l’ANC a Olot. Una junta que ja s’hauria d’haver canviat al maig, però es va decidir posposar el canvi fins passades les eleccions. La renuncia de Toia Codina per formar part de la llista gironina de la CUP, però, ha accelerat el procés. Des de l’assemblea es subratlla que la renuncia de Toia Codina es va fer efectiva abans del que era obligatori per llei. “La Toia no havia de renunciar al càrrec fins que les llistes es presentaven a la junta electoral, però ella ho va fer quan les llistes es van fer públiques als mitjans de comunicació.

Totes les tardes l’ANC de la Garrotxa segueix venen els tiquets per anar amb autobús a la Via Lliure de la Meridiana el proper 11 de setembre, des d’avui amb un bus més que sortirà d’Olot.

x