Dos detinguts per estafar a un veí d’Olot d’avançada edat substraient-li més de 200.000 euros

Dilluns a la tarda la Policia Municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra van detenir una dona de 46 anys com a presumpta autora d’un delicte d’estafa. La detinguda s’hauria aprofitat del vincle afectiu creat en els darrers mesos amb un veí d’Olot d’edat avançada per substraure-li mitjançant préstecs una gran quantitat de diners, superior als 200.000€.

Una dona de 46 anys veïna d’Olot ha estat imputada d’un delicte d’estafa. Segons ha fet saber la Policia Municipal, la detinguda hauria aprofitat un vincle afectiu que en els darrers mesos havia creat amb un home d’edat avançada veí també de la ciutat per substraure-li diners mitjançant préstecs que el mateix home li feia. La Policia va ser alertada per l’entitat bancària de l’afectat, perquè havia demanat un crèdit superior als 5.000€ sense motius massa coherents i ja feia mesos que estava fent nombrosos reintegraments. En total, amb diferents excuses com problemes de salut, judicials o per suposats accidents de trànsit, la presumpta autora del delicte li hauria substret més de 200.000€ en préstecs.

A més, la Policia també ha detingut un home de 62 anys que convivia i suposadament col·laborava amb la presumpta estafadora.

Els detinguts han estat posats a disposició dels Mossos d’Esquadra i estan acusats d’estafa en connivència, i han quedat en llibertat a l’espera de les diligències que el jutge consideri que se’ls ha d’aplicar.

La Policia assegura que l’afectat està preocupat i en aquests moments no li queda ni un euro dels seus estalvis, i haurà de subsistir a través d ela seva pensió fins que es jutgi els detinguts.

No és la primera vegada que el cos detecta un cas com aquest, però sí que és el primer cop que la víctima s’adona del que li ha passat, ho assumeix i ho denuncia.

La investigació continuarà ja a les mans dels Mossos d’Esquadra.