Els nens i nenes del casal Estiu Riu d’Olot visiten l’Ajuntament d’Olot i es ‘reuneixen’ amb l’alcalde

Els nens i nenes del casal Estiu Riu d’Olot s’han reunit avui amb l’alcalde. En una visita entretinguda a l’Ajuntament d’Olot, Josep Maria Corominas ha conegut als petits i els ha explicat el seu dia a dia. Ells també tenien moltes preguntes per fer-li.

Aquesta és la mainada del casal Estiu Riu d’Olot, que avui han visitat l’Ajuntament d’Olot. Amb cara expectant arribaven al Saló de Sessions del consistori, on esperaven una visita molt especial. Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot, ha saludat als 17 nens i nenes i als seus quatre monitors al que és la casa de tots els olotins i olotines, i ha escoltat les seves preguntes. Algunes molt còmodes de respondre… I d’altres de més incòmodes…

Però el senyor alcalde ha respost a tot, i s’ha mostrat content d’explicar als menuts la feina diària que es fa al consistori.

Els alumnes del casal s’han posat fins i tot en la pell dels regidors de l’ajuntament, ocupant per uns minuts les seves cadires, i aprenent a respectar el torn de paraula.

Tot seguit, l’alcalde els ha acomiadat, però encara que s’han mostrat molt interessats a saber què es decideix dins la sala de plens, ningú d’ells té la intenció, de moment, d’ocupar un dia una d’aquestes cadires.

Els nens i nenes han visitat després la resta d’instal·lacions, en una jornada molt entretinguda per al casal Estiu Riu 2015.