Energy Tools és el nou patrocinador del Club Ciclista Bas, que canvia pel blanc el color de la seva samarreta

El Club Ciclista Bas ha canviat de patrocinador. Energy Tools agafa el relleu de Mobles Soler, que tanca per jubilació. El vermell de Mobles Soler característic del Club Ciclista Bas canvia aquesta temporada pel blanc del nou patrocinador de l’equip, Energy Toolsque arriba a un CC Bas que en els darrers anys s’ha renovat amb l’entrada de gent jove al club i a la directiva. Durant la presentació del nou patrocinador i l’equip del club, Joan Bisbe, gerent de Mobles Soler, va destacar la feina i el bon equip hi ha hagut durant els 35 anys que han patrocinat el club. Per la seva banda, Jordi Rabat, d’Energy Tools, ha comparat l’empresa amb un equip de ciclistes que búsquen un objectiu. Assegura que el projecte cada vegada creix més i subratlla la responsabilitat de “precedir un patrocinador com és Mobles Soler amb 35 anys a la samarreta”.

Des del naixement del Club Ciclista Bas el 1980, Mobles Soler sempre havia estat el patrocinador del ciclisme de la Vall d’en Bas, ara, l’empresa tanca per jubilació i aquesta companyia d’energies renovables agafa el relleu amb la intenció de patrocinar-los 35 anys més.