Aquest diumenge s’obren les inscripcions per al concurs popular de paelles de l’AOAPIX durant les Festes del Tura

Diumenge s’obren les inscripcions per al concurs de paelles organitzat per l’AOAPIX durant les Festes del Tura, una de les activitats més esperades i sol·licitades, que un any més reunirà als garrotxins per sopar a peu de carrer de la mà de grups musicals i un ambient 100% festiu.


>La AOAPIX és una de les entitats més actives durant les Festes del Tura, i enguany no serà una excepció. Aquest diumenge s’obren les inscripcions per al concurs de paelles, un esdeveniment que un any més serà dels més sol·licitats pels olotins i que reunirà un cop més a tothom per menjar a peu de carrer amb el millor ambient possible.

La AOAPIX recull fons cada any amb caràcter solidari i també per finançar els propis actes de l’entitat, i enguany han organitzat una gran rifa amb un gran premi per a un únic guanyador, que s’endurà des de sopars en restaurants d’estrella Michelin o viatges en globus.

Una altra de les novetats en el programa de l’AOPIX serà la presència de senglars de Montagut en la Marranada, un altre dels seus actes estrella, amb el qual l’Associació vol seguir amb el seu ambient popular i compartir les Festes del Tura amb la resta d’olotins i olotines.

El programa de l’AOAPIX pretén cada any ser dinàmic i divertit, i enguany l’entitat regalarà un seguit de xapes amb Olot i l’associació com a protagonistes.

Després de ser els pregoners de l’any passat, aquest any deixen pas a una altre pregó amb regust gastronòmic, amb Pep Nogué com a protagonista, en unes Festes del Tura que de ben segur no serien el mateix sense les activitats de l’AOAPIX.

x