Construeixen 83 noves places d’aparcament properes a l’entrada principal de l’Hospital

Aquesta setmana han començat les obres per habilitar nous aparcaments a l’entorn del nou Hospital d’Olot. Es tracta de 83 noves places, que es situaran prop de l’entrada principal del centre. Les obres tenen un cost de 97.000 euros i es preveu que acabin durant el mes de setembre.


Una de les principals queixes dels usuaris del nou Hospital d’Olot després de la seva obertura el passat mes de novembre era la falta d’aparcament a les immediacions de l’entrada principal del centre. Ara, a la darrera setmana d’agost, han començat les obres per habilitar 83 noves places per a vehicles, repartides en tres espais. Per als usuaris, preval l’opinió que aquesta era una demanda necessària, malgrat que hi ha opinions de tots els gustos.

El motiu principal per demanar aquestes places d’aparcament era facilitar l’accés i la comoditat dels usuaris del centre; per a fer-les, s’haurà de reduir la zona enjardinada de l’Avinguda Francesc Macià, així com l’espai verd situat a la divisòria dels dos carrils de davant l’Hospital i l’eliminació d’un carril a l’Avinguda Pla de Dalt. Les obres tenen un cost de 97.000 euros.