La Casica de l’Obrador, a Mieres, acollirà artistes d’elit estatal en una iniciativa Cool Art que unirà psicologia, natura, art i solidaritat

El Centre de Psicologia i Salut La Casica de l’Obrador, a Mieres, acollirà la seva primera trobada Cool Art. Serà aquest cap de setmana, dissabte, en un entorn idíl·lic i amb protagonistes molt destacats.


No és freqüent tenir la oportunitat de compartir taula amb pintors de l’elit estatal, i poder comprar obres seves en una subhasta solidària i a l’abast de tothom. Això és el que ha aconseguit la organització, que portarà fins a la Garrotxa del bo i millor de l’art nacional.

30 artistes Artistes de la talla d’Andrés García Ibáñez, considerat dels millors del realisme contemporani actual, el garrotxí Xevi Vilaró, juntament amb nombrosos artistes de la comarca, Cristóbal Pérez, Ana Hernández i altres personalitats que no han dubtat en apuntar-se a aquesta iniciativa que uneix psicologia, art i natura.

En total hi haurà unes 60 obres en una jornada amb una vessant solidària i en benefici de Càritas Garrotxa, amb una subasta única amb obres cedides pels mateixos artistes de manera desinteressada. Una prova més de la singularitat i l’exclusivitat de la Primera Casica Cool Art.

La jornada Casica Cool Art començarà a dos quarts de cinc de la tarda, amb una gran exposició de quadres a l’exterior, en un paratge únic i acompanyat dels mateixos artistes. Entre les activitats que s’hi duran a terme, hi haurà també una cata de vins, un col·loqui amb la pintura com a protagonista i un sopar ambientat amb la música d’Ònix, en una iniciativa oberta a tothom i que serà difícil d’oblidar pels amants de l’art i la natura.