L’Ajuntament d’Olot convoca el concurs per la creació d’una obra artística en homenatge a Lluís Companys

L’Ajuntament d’Olot ha convocat el concurs per a la creació d’una obra artística en homenatge a Lluís Companys. El memorial es farà coincidint amb el 75é aniversari de l’afusellament d’aquest antic president republicà de la generalitat. Al concurs, que ja està obert, s’hi poden presentar propostes d’escultures o qualsevol altra intervenció artística per a ser ubicada de forma permanent a un espai públic de la ciutat que els mateixos artistes poden proposar. Tot i així, es primarà que sigui al Passeig de la Muralla, a la plaça Onze de Setembre, els jardins de la Vila Vella i el carrer Lluís Companys. La dotació total del concurs és de 14 mil euros i les propostes es poden presentar fins al 30 de setembre.

Deixa un comentari