Sant Joan les Fonts realitza treballs de manteniment i millora a la zona del Boscarró

Aquest agost Sant Joan les Fonts està fent treballs de manteniment i millora a la zona del Boscarró. Aquesta és una àrea destacada del municipi que atrau molts turistes i visitants per la massa basàltica d’interès geològic i cultural que hi ha.

Millorar i facilitar l’accés i l’experiència dels usuaris en aquest espai natural de Sant Joan les Fonts és l’objectiu dels treballs de recuperació i adequació que s’estan fent a la zona del Boscarró. Aquest és in indret on l’ajuntament hi du a terme treballs de manteniment habitualment, però aquest mes d’agost, aprofitant una ajuda del Parc Natural aconseguida a través del Departament d’Agricultura i Medi Natural de la Generalitat, s’han netejat les cingleres, s’ha posat un banc a la zona del mirador, s’han posat unes escales per millorar els accessos peatonals i s’adequarà, també, un espai de treball per al públic que visita les colades tal com explica l’alcalde de municipi, Joan Espona.

El Boscarró és una superfície de 5 hectàrees amb rutes dins la xarxa de senders Itinerànnia, que és de gran interès geològic i cultural pel municipi i per la Garrotxa. Des de que s’hi realitzen treballs de manteniment s’han fet diverses troballes destacades, com un poblat ibèric. Les obres que s’estan realitzant aquest estiu estan pressupostades amb 55.000 euros, dels quals 30 provenen de la Generalitat i 15.000 de fons propis de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.