Liz Castro destaca la importància del 27S en la darrera xerrada organitzada per l’ANC de Sant Feliu de Pallerols abans de les eleccions

Coincidint amb el dia 27 de cada mes, les diferents seus territorials de l’ANC organitzen actes per donar a conèixer el procés independentista. Ahir al vespre, a Sant Feliu de Pallerols, s’hi va fer una xerrada a càrrec de Liz Castro. Un únic coet, que simbolitzava el mes que queda per arribar al 27 de setembre, va ser el tret de sortida d’aquesta xerrada. Sota el títol “El moment històric actual i les properes eleccions del 27S” i davant d’un centenar de persones aquesta escriptora, editora i traductora estatunidenca membre del Secretariat Nacional de l’ANC va explicar als presents el context històric que ha dut Catalunya fins al procés sobiranista que s’està vivint actualment tot destacant la importància de les eleccions del 27 de setembre.