Nan Oliveras parteix com a favorit al Campionat d’Espanya de triatló d’Altafulla aquest cap de setmana

Nan Oliveras es prepara a la Garrotxa i des de fa setmanes per al Mundial de Triatló. Però l’atleta olotí té abans una cita a Altafulla, per al Campionat d’Espanya. Oliveras és el gran favorit per a aquesta prova, tenint en compte que Gómez Noya no hi participarà. El garrotxí també és un dels grans favorits al podi del proper campionat del món d’aquí a menys d’un mes. Amb aquest nivell d’exigència i amb molta ambició s’està preparant per a les dures proves que se li acosten. OLOT TELEVISIÓ va poder parlar amb ell aquest dissabte, després del Cros de Sant Feliu, on se’l va poder veure amb optimisme i ambició.”Arribo molt fort tan mentalment com de forma” va assegurar Oliveres que vol guanyar el campionat espanyol i arribar “fort” al campionat del món.