L’Ajuntament d’Olot reconeix als alumnes amb millor nota a la Selectivitat aquest 2015, amb dos estudiants per cadascun dels quatre instituts de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot ha reconegut un any més als alumnes dels quatre instituts de la ciutat amb millor nota a la selectivitat, dos per cada centre.


Enguany novament, ho ha fet amb un acte que aquest dissabte s’ha realitzat a la Sala de Plens del consistori, amb la presència de set alumnes, dels seus familiars, de l’alcalde de la ciutat, i el regidor d’Educació entre d’altres.

Núria Agustí, Clara Anglada, Laura Grabalosa, Raquel Moli, Mireia Andreu, Irene Ortolà i Jordi Luque han vist reconegut l’esforç de tot l’any amb uns calorosos aplaudiments i han signat el llibre d’honor de la ciutat. L’única alumne que malauradament no ha pogut assistir-hi és la Paula Busquets.

Alguns d’ells explicaven a OLOT TELEVISIÓ abans de l’acte l’orgull que sentien per rebre aquest merescut reconeixement i asseguren que han passat un dels millors estius de la seva vida abans d’entrar a la Universitat.

 

Notícies relacionades:
Meritxell Oliver Marrugat, de l’Institut la Garrotxa, ha obtingut la millor nota de la selectivitat de la comarca amb un 9,35
Els alumnes garrotxins superen el segon dia de la selectivitat sense cap complexitat destacable en els exàmens
Aquest dimarts han començat les proves de la selectivitat per a 179 alumnes garrotxins

x