L’exjugador de la UE Olot Carlos Martínez, amb un doblet, deixa l’equip de Rodri sense cap punt en la segona jornada de lliga

L’Olot ha tingut ocasions i ha pogut posar-se per davant en un bon inici de partit, però el primer gol de Carlos a la mitja hora de joc ha condemnat els olotins, que no han pogut empatar en la segona part i el mateix ex davanter olotí ha sentenciat a deu minuts del final. Una derrota (2-0) que deixa als de Rodri sense puntuar en els dos primers partits de lliga. 

Carlos Martínez i l’Olot tornaven a creuar els seus camins avui al Miniestadi del filial del Villarreal. Però per a l’Olot, això han estat males notícies, ja que el davanter ha demostrat perquè se’l troba tant a faltar a les files de Rodri amb un doblet que deixa els garrotxins amb 0 punts en les dues primeres jornades de competició.

El submarí era el líder provisional després de la primera jornada, però els de Rodri han demostrat en els primers compassos que volien redimir-se de la derrota contra l’Alcoyano la setmana passada i Gato ha estat a punt d’avançar els seus, però s’ha topat amb un encerat porter Aitor.

Els de Paco Lopez han començat a gaudir de més possessió, però semblava que l’Olot aguantava bé al darrera fins que Carlos ha aprofitat un mal refús de la seva ex defensa per marcar el primer i obrir la llauna pels groguets.

En la segona meitat, Uri Santos s’ha aliat amb Gato i Reverter per crear perill sobre la porteria d’un inspirat Aitor, que ha aturat una darrera l’altra les ocasions de l’Olot. Héctor Simón també l’ha tingut però no ha arribat a rematar en una jugada al segon pal.

Tot i les nombroses ocasions, l’Olot no ha materialitzat un cop més les seves jugades i Carlos, novament, ha sentenciat des de la frontal amb un gol que ha deixat el partit dat i beneït. Wilfred, a sis minuts del final, ha evitat el tercer del submarí.

Els homes de Rodri, doncs, es queden sense puntur dues jornades després, just abans de la visita del Lleida Esportiu el proper diumenge coincidint amb les Festes del Tura.
Notícies relacionades:
El Villarreal ‘B’ de Carlos Martínez espera un Olot amb ganes de revàlida aquest dissabte al Miniestadi
La Unió Esportiva Olot rep un gol visitant al final de cada part i perd el primer partit de lliga davant l’Alcoià (1-2)
La UE Olot incorpora Djack Traoré en qualitat de cedit i els tècnics es queden també amb Isma Traoré