Una vintena d’equips participen en la 23 edició de les 12 hores de vòlei, organitzades pel CV Olot, que porten el vòlei platja fins a la capital de la Garrotxa durant mig dia

Aquest dissabte, les 12 hores de vòlei d’Olot han complert 23 edicions. El Club Vòlei Olot ha gaudit de bon temps i d’un sol radiant per organitzar una competició amistosa que, tot i haver notat una baixada en la participació respecte als anys anteriors, ha reunit a una vintena d’equips inscrits.


Vòlei platja… a la muntanya. Aquesta és la idea del torneig 12 hores de vòlei organitzat per Club Vòlei Olot. Una competició amistosa i divertida que, amb aquest esport com a protagonista, ha inundat de bon ambient l’exterior del pavelló Pla de Llacs aquest dissabte.

Es tracta d’un torneig amb competitivitat però sense pressió, on no importa qui guanyi o perdi sinó que els participants, una vintena en aquesta 23a edició, s’ho passin bé, en una jornada que serveix per obrir d’una manera original la temporada de vòlei al club.

El torneig compta amb 3 categories diferents: Nivea, After Sun i Arreplegats, per ordre de més a menys nivell, que serveixen per distribuir als equips de la millor manera possible perquè tothom gaudeixi del vòlei. A més, també hi ha hagut un torneig per als més petits.Una de les úniques condicions per jugar és que hi ha d’haver com a mínim una noia en pista, i els equips ho van complir al peu d ela lletra. Molts dels conjunts eren formats només per noies, i vinguts no només de la Garrotxa sinó també de fora de la comarca.

Bona prova del caràcter amistós del torneig era l’actitud de tots els equips, sempre amb esportivitat i amb bon rotllo entre ells.

Unes 12 hores de vòlei que han obert la temporada per al club de la ciutat, en un altre any on seguiran portant el nom de la capital garrotxina per tot Catalunya, amb equips de nivell i competint en categories dures i competitives.

 

Notícies relacionades:
El ‘Volei Kids’ acull els més petits en el torneig de ’12 hores i picu de voleibol’ d’Olot