Bassols Energia Comercial seguirà subministrant l’energia elèctrica a l’Ajuntament d’Olot durant dos anys més

L’empresa comercialitzadora d’energia elèctrica Bassols Energia Comercial, S.L. ha guanyat el concurs públic per subministrar l’energia elèctrica als edificis, instal·lacions i enllumenats públics de l’Ajuntament d’Olot per un termini de dos anys.

tomàs feliu i josep maria corominas

L’adjudicació la va fer fa uns dies el govern local després de valorar tècnicament i econòmicament les quatre empreses que havien presentat la candidatura per gestionar el servei. La durada del contracte és de dos anys amb una potència de 9.274 KW, una energia estimada de 5.363.970 KWh i un import anual del contracte que gira a l’entorn d’1.084.000 euros.

L’empresa Bassols Energia Comercial SL valora positivament l’acord de l’adjudicació per seguir consolidant el seu projecte comercial.