La Botiga al Carrer funciona en un dissabte on el temps acompanya i els comerciants acaben, en general, satisfets amb la jornada

Els carrers del centre de la ciutat d’Olot van gaudir de molt d’ambient aquest dissabte, especialment a darrera hora de la tarda, en motiu de la Botiga al Carrer organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot


Cadascun dels carrers del nucli antic, des de la plaça del Carme fins a tocar de la plaça Clarà, va estar, com sempre, farcit d’ofertes que les botigues del centre van treure a l’exterior i van posar a disposició dels clients.

La majoria de productes estava rebaixat entre el 30 i el 50%. Hi va haver una bona afluència de gent que va aprofitar el bon temps de dissabte, tot i que en alguns moments del dia es va apaivagar una mica.

La majoria de comerciants es van veure beneficiats de la Botiga al carrer, que es fa dos cops l’any, tot i que hi havia diversitat d’opinions sobre la data en la que es va dur a terme, just el darrer cap de setmana d’agost.

 

Notícies relacionades:
Olot tanca el cap de setmana de l’Olotx2 i la botiga al carrer amb molta afluència i expectatives d’augmentar els beneficis econòmics
Comerciants i compradors fan una lectura positiva de la ‘Botiga al carrer’