L’Ajuntament d’Olot organitzarà una consulta per preguntar als ciutadans si volen seguir celebrant el Correbou

L’Ajuntament demanarà l’opinió dels ciutadans sobre si la ciutat ha de seguir acollint el Correbou. Ho farà a través d’una consulta que el consistori vol celebrar durant el primer semestre del 2016. La decisió final la prendrà l’equip de Govern, que, però, vol conèixer l’opinió dels olotins sobre aquesta celebració. El consistori ha pres la decisió  després que uns 600 ciutadans han portat a l’Ajuntament signatures contra el Correbou. L’Equip de Govern municipal ha postular-se sobre si renova la concessió amb els propietaris de la plaça de braus, que posaven com a condició la celebració d’un espectacle taurí a l’any.

 

Notícies relacionades:
La continuïtat del correbou de Festes del Tura es debatrà a partir de l’any que ve
El Correbou de les Festes del Tura atrau prop de 2.000 persones i convida al torero olotí Abel Robles

Deixa un comentari