L’Associació de Comerciants d’Olot fa balanç de la Botiga al Carrer i conclou que les vendes han estat similars a les de l’any passat

La vicepresidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), Mariona Casadellà, ha fet balanç de la Botiga al Carrer aquest dilluns a l’entrevista de Les Notícies. Casadellà ha assegurat que les vendes han estat similars a les de l’any passat.

La Botiga al Carrer és una jornada en què els comerços surten al carrer per oferir els poductes amb descomptes i concloure així les rebaixes d’estiu. Les botigues van rebre poques visites al matí però van recuperar a la tarda. Durant l’entrevista, la vicepresidenta de l’ACO ha posat sobre la taula el debat sobre si els comerços haurien de romandre oberts durant el migdia. Casadellà ha posat de relleu la circumstància que els consumidors arriben al migdia al centre d’Olot i esperen trobar les botigues obertes a aquella hora. En l’enquesta prèvia a l’entrevista realitzada a alguns comerciants d’Olot, algun botiguer havia opinat que preferiria que la Botiga al Carrer se celebrés a finals de juliol per poder vendre l’últim estoc de roba d’estiu. Casadellà ha respost que la consideració de l’ACO és la de mantenir l’esdeveniment coincidint amb el final de les rebaixes, però ha dit que tot es pot parlar i ha convidat al comerciant a exposar la seva demanda a les assemblees de l’associació, que ha dit que són poc participades.

 

Notícies relacionades:
La Botiga al Carrer funciona en un dissabte on el temps acompanya i els comerciants acaben, en general, satisfets amb la jornada

Deixa un comentari