La nova temporada d’Olot Televisió reforça les retransmissions en directe i estrena un programa per a joves

Coincidint amb el setembre OLOT TELEVISIÓ engega una nova temporada renovant la programació. Per a aquest curs destaca l’aposta pel directe dels actes més destacats que es duen a terme a la Garrotxa així com també l’estrena d’un programa per a joves en el que seran ells mateixos els que decidiran el nom i els continguts de l’espai.

Com és habitual al setembre comença el curs i OLOT TELEVISIÓ posa en marxa una nova temporada, que enguany es presenta amb canvis en la programació. Un dels més destacats és l’aposta decidida a donar en directe els principals actes lúdics i culturals de la Garrotxa. Durant la passada temporada ja es van poder seguir dates destacades com el Sant Jordi o la Rua de Carnaval d’Olot, aquest curs es reforcen encara més les retransmissions en directe. “Creiem que el que hem de ser presents en directe als actes i activitats que s’organitzen a la comarca” afirma el director d’OLOT TELEVISIÓ, Albert Brosa, que afegeix que això “és un esforç molt gran humà, tècnic i econòmic” però “és imprescindible”.

De moment ja s’han preseleccionat diversos actes perquè cada mes o cada dos mesos es faci una retransmissió en directe. La primera serà dimarts vinent al migdia, quan es podrà seguir en directe el ball dels gegants, nans i cavallets des de la Plaça Major.

La nova temporada de la televisió de la Garrotxa arriba, també, amb un nou programa, dirigit als joves, que substitueix l’I…Per què?’, que durant més de cinc anys ha recorregut bona part de les escoles de la comarca. Els mateixos joves seran els que decidiran el nom i els continguts d’aquest nou espai que es posarà en marxa a partir de l’octubre. “Volem que aquest sigui un programa a la seva mida, per tant parlarem de les coses que els preocupen” explica Brosa.

La graella setmanal de la nova temporada d’OLOT TELEVISIÓ manté l’aposta pels programes informatius i d’actualitat esportiva així com també els programes consolidats com el Pros i Contres, l’Amb Identitat, l’Alcalde Respon o el MAC Exprés.

 

Notícies relacionades:
Aquest dissabte a la nit l’ÉsDansa és podrà seguir en directe per Olot Televisió i les teles locals de La Xarxa
El programa ‘La nit electoral’ d’Olot Televisió bat un rècord d’audiència amb un 21% de la quota
Olot Televisió va seguir el Sant Jordi amb una programació especial en directe des del Firal d’Olot i organitzant la festa de la diada

x