La UE Olot fitxa el davanter manxec Alberto Perea, procedent de Segona A

La Unió Esportiva Olot ha sabut aprofitar les circumstàncies del mercat de fitxatges per fer-se amb els serveis del davanter Alberto Perea, procedent de la Segona A i amb experiència a primera. El club olotí facilitarà la sortida del jugador al gener si arriba una oferta de la Lliga Adelante. Mentrestant, intentarà convèncer el jugador perquè ajudi a assolir els objectius de la temporada.

El jugador manxec Alberto Perea ja es va exercitar ahir a la tarda l’Estadi Municipal d’Olot a banda de l’equip i avui espera fer-ho amb la resta de companys. El davanter, de 24 anys, va jugar la temporada passada a la Unió Esportiva Llagostera. Abans, havia jugat 13 partits a Primera Divisió amb el Rayo Vallecano. Una sèrie de circumstàncies l’han portat a la Unió Esportiva Olot, on pensa desplegar tot el seu potencial i la seva experiència. Davanter polivalent, Perea pot jugar de mitja punta o d’extrem per les dues bandes. Per convèncer el jugador, el club ha hagut de posar-li facilitats per marxar al mercat d’hivern en cas que li arribi una oferta de la categoria d’on procedeix. La Unió Esportiva Olot, però, manté l’esperança d’il·lusionar el jugador amb el projecte esportiu del club al llarg de la segona volta. Perea s’ha estat entrenant i espera sortir a jugar al més aviat possible. Ara, tant Alberto Perea com el club esperen que la incorporació del jugador ajudi a incrementar l’efectivitat de cara a porteria.

 

Notícies relacionades:
L’Olot podria incorporar l’extrem Alberto Perea en les properes hores
L’exjugador de la UE Olot Carlos Martínez, amb un doblet, deixa l’equip de Rodri sense cap punt en la segona jornada de lliga