Les inscripcions a la marxa 100% Tondo ja estan obertes a un preu més econòmic i amb l’opció de comprar una equipació exclusiva per als participants

El 19 i 20 de setembre es celebrarà la 5a edició de la 100% Tondo, una marxa cicloturista que s’organitza anualment per recordar el ciclista Xavi Tondo, que residia a Sant Joan les Fonts. Entre les novetats d’enguany destaquen la rebaixa del preu de la inscripció i el disseny d’una equipació exclusiva per als participants de la prova.

La marxa 100% Tondo va néixer de la voluntat dels amics d’aquest ciclista resident a Sant Joan les Fonts de recordar la seva figura tot reproduït els seus entrenaments. És per això que l’organització ha fet prevaldre la voluntat popular de la prova subratllant la qualitat dels recorreguts a la quantitat de participants. Amb la finalitat de facilitar la participació a tots els amics i coneguts de Xavi Tondo en la marxa, aquest any, l’organització ha decidit rebaixar el preu de la inscripció. “Anar pujant el preu i fer la marxa més exclusiva no és la idea que tenim” assegura Jordi Sargatal, membre de l’organització de la marxa tot afegint que aquest any l’obsequi és més econòmic, uns mitjons, però també es dóna l’opció de comprar una equipació de la 100% Tondo exclusiva per als participants.

Més enllà d’aquestes novetats, la marxa 100% Tondo consolida la Todo Kids, una prova per als més petits d’un quilòmetre de distància i puntuable per la Copa Catalunya que va nèixer l’any passat. Pel que fa als recorreguts, es mantenen com en les passades edicions, el curt circular de 68km i un recorregut llarg de 116 km de distància que acaba a Vallter i per al que cada vegada hi ha més gent interessada.

Les inscripcions ja estan obertes i l’organització espera arribar al miler de participants que va tenir la passada edició. De moment ja hi ha 400 inscrits i, com és habitual, a la marxa hi participaran ciclistes professionals, amics de Xavi Tondo.

 

Notícies relacionades:
Un miler de persones pedalen un any més en record de Xavi Tondo
La 100% Tondo comptarà amb la participació de 900 ciclistes
Sant Joan les Fonts celebrarà la 5a edició de la marxa cicloturista ‘100% Tondo’ el proper 21 de setembre

Deixa un comentari