L’Olot podria incorporar l’extrem Alberto Perea en les properes hores

La mitjanit passada es va tancar el mercat de traspassos, però la Unió Esportiva Olot encara està interessat en incorporar un nou davanter a la plantilla. Es tracta de l’extrem Alberto Perea, tal i com ha avançat el Punt Diari i ha confirmat OLOT TELEVISIÓ.


Si les negociacions surten tal i com espera el club, fins i tot avui es podria produir la seva incorporació. Perea actualment es troba sense equip, després de jugar la temporada passada amb el Llagostera a la Segona Divisió. D’altra banda, el club també ha lligat el retorn del lateral garrotxí Lluc Mora, i Gerard Roura ha marxat cedit a l’Abadessenc, així com el porter Àlex Campos, cedit al Saragossa de Segona Divisió.

 

Notícies relacionades:
L’exjugador de la UE Olot Carlos Martínez, amb un doblet, deixa l’equip de Rodri sense cap punt en la segona jornada de lliga
La UE Olot incorpora Djack Traoré en qualitat de cedit i els tècnics es queden també amb Isma Traoré

Deixa un comentari