Pep Nogué, a punt per pronunciar el pregó de Festes del Tura

Una de les persones que més responsabilitat té aquests dies abans de les Festes del Tura és el cuiner Pep Nogué, que prepara el pregó que dóna l’inici a les festes olotines. Per estar ben preparat, Nogué fa un ampli treball de camp sobre la cultura gastronòmica de la ciutat, i tot i que se li giri feina, l’entoma amb l’humor que el caracteritza. L’Ajuntament d’Olot ha difós un divertit vídeo on el pregoner recorre els carrers de la ciutat en bicicleta tot passant pels seus comerços més emblemàtics. Unes espardenyes, un tortell de can Carbasseres o un fuet de la Plaça Mercat, són alguns dels ingredients que hi apareixen.

 

Notícies relacionades:
Els aparadors del centre d’Olot mostren tots els cartells del concurs de Festes del Tura
Ja es pot consultar el programa complert de les Festes del Tura i actualitzar i descarregar l’App amb totes les activitats
El gastrònom bianyenc Pep Nogué serà el pregoner de les Festes del Tura 2015

Deixa un comentari