Els habitants d’Argelaguer aproven en votació popular la construcció d’una nova zona d’aparcaments al nucli antic del poble

Durant el passat cap de setmana, Argelaguer va aprovar mitjançant una votació popular la construcció d’una nova zona d’aparcaments, al casc urbà del poble. Hi cabran quinze vehicles, i servirà per completar les obres d’urbanització del nucli antic del municipi.

El nucli antic d’Argelaguer es troba en aquests moments entre la primera i la segona fase d’urbanització, i abans de continuar les obres l’Ajuntament va posar en mans dels seus habitants la decisió de construir un aparcament municipal en substitució del que s’eliminarà annex a l’església del poble.

La votació per aprovar la construcció del nou aparcament va tenir lloc divendres i dissabte passat, i hi van participar el 40% dels habitants amb dret a vot. El sí a l’aparcament va guanyar per 107 vots a favor respecte els 33 vots contraris a l’espai, que consideraven innecessària la despesa que comportarà. Així, l’aparcament completarà la segona fase d’urbanització del nucli antic d’Argelaguer.

S’estima que les obres d’urbanització del nucli antic d’Argelaguer tindran un cost de 585 mil euros, entre la primera i la segona fase, i es creu que les obres acabaran abans de finals d’any.

 

Notícies relacionades:
Independents per Argelaguer té com a prioritat desencallar el pla d’ordenació urbanística municipal durant aquest mandat

x