L’ocupació turística a Olot ha estat d’un 70,5% a l’agost, un 8,5% més que l’any passat i un 20% més que el 2010

L’ocupació a la Garrotxa durant el mes d’agost ha estat d’un 70,5%, gairebé un 9% superior a l’any passat. Es manté el percentatge de turistes procedents d’estats com Holanda o el Regne Unit i es recupera el turisme francès. Les dades animen a l’Ajuntament d’Olot  a seguir treballant en la promoció turística de la ciutat.

Olot ha tingut una ocupació turística d’un 70,5% a l’agost, un 8,5% més que l’any passat i un 20% més respecte del 2010. Les dades se sumen a l’augment de vendes que s’ha notat en espais comercials com la Plaça Mercat d’Olot. L’Associació de placers assegurava fa uns dies que durant l’agost el nivell de  vendes havia augmentat un 50% respecte el mateix període de l’any passat. Un 33% dels turistes d’aquest agost procedien de països europeus. Olot manté l’atracció sobre turistes procedents d’estats com Holanda o el Regne Unit, i està recuperant també el turisme francès.

L’augment de l’ocupació s’ha notat a l’atenció al visitant que s’ha fet des de l’oficina de turisme. Les visites a l’oficina s’han incrementat en un 2%. L’Ajuntament preveu inaugurar durant la Fira de Sant Lluc la nova oficina, que comptarà amb una botiga de productes turístics relacionats amb la ciutat. El consistori l’ha adjudicat a l’empresa de productes turístics Safon, de Santa Pau. Safon produeix i distribueix de productes turístics arreu del món i ja compta amb botigues turístiques.

 

Notícies relacionades:
Els allotjaments olotins registren una ocupació mitjana del 75% durant la primera quinzena d’agost
Augmenta l’ocupació turística a la Garrotxa amb una mitjana del 65% al juliol

x