Marboleny obre les inscripcions per a la temporada de dansa tradicional que comença

L’Esbart Marboleny de les Preses es prepara per començar una nova temporada. El Cercle de Cultura tradicional tornarà als assajos el proper dimarts 29 de setembre, amb 80 nens i nenes que formen part de Marboleny. Per aquest motiu, durant tot el mes de setembre tots els nens que vulguin s’hi poden apuntar.
A més, Marboleny dóna l’opció als nous inscrits de provar l’activitat durant tot l’octubre de forma gratuïta. El curs dura fins al juny, i apropa el món de la dansa tradicional catalana a nens d’edats compreses entre els 4 i els 13 anys. Per a més informació podeu visitar el web marboleny.cat.

 

Notícies relacionades:
L’esbart Marboleny presenta a les Preses les danses tradicionals més destacades de la temporada davant 400 persones
L’esbart Marboleny presenta dos espectacles al Teatre Principal d’Olot