La Batalla de les Flors 2015 tindrà set colles participants

A falta de dos dies per l’inici de les Festes del Tura, totes les entitats van ultimant els detalls de les activitats que organitzen. El Centre d’Iniciatives Turístiques ha fet públiques les set colles que participaran a la Batalla de les Flors, que enguany es celebrarà el dissabte. Durant el vespre es podrà veure desfilar els Marrinxos, la penya blaugrana Almogàvers Garrotxins, els Marxosos de Santa Pau, la penya Embalats de Sant Miquel d’Olot, l’Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol, la Carnavalesca d’Olot-Garrotxina i la penya carnavalesca Els Titots. Tots ells es concentraran el dissabte una hora abans de l’inici de la batalla al carrer Closells. Serà a partir de 2/4 de 9 del vespre quan començaran a desfilar repetint el recorregut de l’any passat al voltant de la Plaça Clarà. Aquest 2015, Joel Tallant i Joan Soler, de Ràdio Olot presentaran l’acte. En cas de pluja hi ha una rectificació, la Batalla de les Flors s’aplaçarà al dilluns dia 7 de setembre i no el diumenge com indica el programa.

 

Notícies relacionades:
El CIT presenta una nova litografia del Farandulàrium per recollir fons de cares a la Batalla de les Flors 2015, que es farà el 5 de setembre

x