Suma d’esforços per oferir fins a quatre hores d’aparcament gratuït al centre d’Olot

El pàrquing ‘Més cèntric Mercat’ suma esforços amb la Plaça Mercat i una vintena de comerços de la ciutat per oferir fins a quatre hores d’aparcament sense cost a tots els clients d’aquests establiments. Es pot fer acumulant vals descompte per compres mínimes de 9 euros a qualsevol dels locals adherits a la iniciativa.

Que la gent pugui comprar al centre d’Olot sense preocupar-se pel pàrquing ni el que aquest pugui costar, és el que busca la nova campanya ha engegat el pàrquing ‘Més cèntric Mercat’ en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot, els placers de la Plaça Mercat, el supermercat Mercadona, Manxa i una vintena de comerços del centre de la ciutat. La iniciativa permetrà a tots els clients d’aquests establiments que realitzin compres mínimes de 9 euros, obtenir vals de descompte equivalents a una hora de pàrquing gratuïta i que es podran acumular fins a una estada màxima de 4h gratuïtes. A més, per a cada dos tiquets de descompte que es descanviïn al pàrquing es donarà una targeta ‘rasca rasca’ amb regal assegurat.

Jordi Saqués, responsable pàrquing ‘Més Cèntric Mercat’ explica que la campanya vol “aprofitar el pol d’atracció del mercat i supermercat per generar sinergies” amb l’entorn de l’edifici i el centre i afegeix: “Creiem que la gent quan va a comprar no ha de pagar per aparcar”.

Aquesta és una iniciativa que ja es duia a terme de forma més reduïda i sense la opció d’acumular tiquets des de l’entrada en funcionament al novembre de la nova Plaça Mercat. Des de llavors, el pàrquing ha tingut uns 35.000 usuaris mensuals i un 50% d’aquests utilitzaven els vals descompte del mercat.