El Càmping Lava rep la visita de sis periodistes anglosaxons convidats per l’Associació de Càmpings de Girona per divulgar la demarcació

L’Associació de Càmpings de Girona ha convidat aquesta setmana a sis periodistes que escriuen en mitjans d’Anglaterra, Escòcia i Irlanda, per divulgar les potencialitats dels espais gironins al món anglosaxó. Un dels càmpings escollits ha estat el Lava de Santa Pau.

La Garrotxa ha estat una de les comarques escollides per la visita de sis periodistes estrangers. Són articulistes de mitjans d’Anglaterra, Escòcia i Irlanda, i han estat convidats per l’Associació de Càmpings de Girona; l’entitat els ha portat a quatre càmpings de la demarcació, entre ells el càmping Lava de Santa Pau, amb l’objectiu que els comunicadors divulguin les particularitats de la zona als seus lectors. L’experiència pels periodistes és bona, ja que la gran majoria desconeixia una zona que els ha sorprès gratament.

Després de passar una nit al Càmping Lava, visitant les seves instal·lacions i espais propers d’interès turístic, els periodistes visitaran diversos càmpings de la Costa Brava. Ara només cal esperar que els periodistes estiguin satisfets amb la visita i escriguin una bona crítica de la demarcació.

 

Notícies relacionades:
El president de l’Associació de Càmpings de Girona sobre l’ocupació de l’estiu: “Hem recuperat el signe positiu”
Els càmpings gironins inverteixen 14,5 milions d’euros per millorar el seu servei
Un grup de 6 bloguers visiten la Garrotxa per donar-la a conèixer en les seves pàgines web i xarxes socials