El president de l’Associació de Càmpings de Girona sobre l’ocupació de l’estiu: “Hem recuperat el signe positiu”.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona i de la Federació de Càmpings de Catalunya, Miquel Gotanegra, ha estat convidat aquest dijous al plató de Les Notícies per parlar de la visita de periodistes del Regne Unit al càmping Lava de Santa Pau. Gotanegra ha explicat que la iniciativa s’emmarca en una campanya que l’Associació de Càmpings està promovent “per donar a conèixer l’excel·lència dels càmpings de Girona”. El president de l’entitat ha explicat que és important que els diferents països emissors de turisme a Catalunya coneguin els càmpings de l’interior, perquè ja són prou coneixedors de la Costa Brava.

Aquesta temporada, els càmpings gironins havien invertit 14,5 milions d’euros en nous equipaments, serveis i millora d’instal•lacions, dins d’una campanya de promoció per obrir mercat i captar nous públics. Miquel Gotanegra ha assegurat que el treball fet des dels càmpings gironins està donant fruïts, ja que aquest estiu ha estat el primer on hi ha hagut una major ocupació que l’any passat, després de cinc anys de conuats descens. Concretament, l’ocupació al juliol ha estat d’entre un 65 i un 70% a tota la demarcació, mentre que a l’agost, s’ha situat entre el 82 i el 85%. “Al sector estem contents perquè hem recuperat el signe positiu. Hem recuperat posicions i això recompensa el treball i la inversió que hem estat fent des del sector”, ha assegurat.

 

Notícies relacionades:
El Càmping Lava rep la visita de sis periodistes anglosaxons convidats per l’Associació de Càmpings de Girona per divulgar la demarcació
Els càmpings gironins inverteixen 14,5 milions d’euros per millorar el seu servei
Un grup de 6 bloguers visiten la Garrotxa per donar-la a conèixer en les seves pàgines web i xarxes socials