El rodatge d’El Pregón, de Buenafuente i Berto Romero, té un impacte positiu en l’economia de Santa Pau

Santa Pau acull des d’aquesta setmana el rodatge de la pel·lícula El Pregón, protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero. El rodatge està tenint alguns problemes a causa de les pluges típiques d’aquesta època a la Garrotxa. Tot i així, l’equip de producció no ha dubtat en què Santa Pau és el millor escenari per al film. L’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, ha valorat l’impacte social i econòmic que aquesta mena d’activitats suposen per al municipi.

 

Notícies relacionades:
Més de 400 persones participen al càsting per fer d’extra a la pel·lícula ‘El Pregón’, que es gravarà a Santa Pau
Santa Pau serà l’escenari del film ‘El Pregón’, protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero, que es començarà a rodar el mes de setembre