El vicepresident de l’AMI Josep Maria Corominas espera que el ple de Barcelona sobre l’adhesió suposi un pas important per a la vinculació de la capital

El president i altres representants de l’AMI asistirán dilluns al ple de l’Ajuntament de Barcelona per decidir l’adhesió a l’associació. L’adhesió comptarà amb majoria del ple, ja que compta amb el suport de CiU, Esquerra i la CUP, però possiblement no obtindrà la majoria absoluta, ja que l’alcaldessa, Ada Colau, ha dit que Barcelona en Comú probablement s’abstindrà. Colau creu que la millor fórmula seria una consulta ciutadana perquè l’important no és el que pensen els regidors sinó el que opinen els veïns. El vicepresident de l’AMI Josep Maria Corominas, considera que una abstenció és una porta oberta i assegura que treballaran per vincular d’alguna manera Barcelona a la iniciativa.

 

Notícies relacionades:
L’AMI celebra la primera reunió de la nova executiva per analitzar l’adhesió dels 34 nous ajuntaments
Corominas celebra que Barcelona debati entrar a l’Associació de Municipis per la Independència

Deixa un comentari