El Vòlei Olot torna a la Primera Divisió després d’anys sense competir-hi per raons econòmiques

El Vòlei Olot competirà a primera nacional, la tercera divisió espanyola. Aquesta vegada l’equip olotí ha acceptat formar part d’aquesta categoria, després que anys enrere hagués de renunciar-hi per motius econòmics. Ara, podrà tornar a competir a la tercera categoria del voleibol estatal.

El Vòlei Olot està d’enhorabona. Després d’alguns anys renunciant a una competició d’alt nivell que els portava arreu de la geografia espanyola -amb els costos que això comporta-, el club ha acceptat tornar a formar part de la primera divisió. En una reestructuració de la lliga, s’ha aconseguit agrupar l’Olot i vuit clubs més, tots dins de Catalunya, exceptuant el Saragossa, i això redueix molt la despesa dels desplaçaments.

Aquest era un dels principals inconvenients que arrossegava el club. Però haver de desplaçar-se més enllà de Castelló o València suposava un problema, no només de diners sinó també de temps. En un club on cap jugador viu del voleibol, no era fàcil aconseguir que tota la plantilla estigués sempre disponible per anar a jugar tan lluny. Però ara que s’han posat facilitats, el club afronta aquest repte amb il·lusió. Tot i que l’objectiu principal del Vòlei Olot és la permanència, només poder tornar a enfrontar-se de nou a equips de l’àmbit estatal és un motiu per encarar aquesta temporada amb una motivació màxima.

 

Notícies relacionades:
Una vintena d’equips participen en la 23 edició de les 12 hores de vòlei, organitzades pel CV Olot, que porten el vòlei platja fins a la capital de la Garrotxa durant mig dia
El Vòlei Olot guanya el Barça i disputarà la darrera fase per determinar el campió de lliga de Primera Catalana

Deixa un comentari