L’atur augmenta un 2% a l’agost però es manté per sota de les dades registrades el mes de maig a la Garrotxa

Després de sis mesos de baixada, l’atur ha augmentat a la Garrotxa aquest agost. Ho ha fet un 2%, 57 persones, respecte al més de juliol i es situa en els 2.789 desocupats registrats. Aquesta xifra és més alta que la registrada els mesos de juny i juliol, però més baixa que la del maig d’aquest any. El número total d’aturats actual és un 13,5% inferior respecte l’agost del 2014 i també respecte el gener d’aquest 2015. L’augment de l’atur els mesos d’agost i setembre és habitual a causa de la finalització de les contractacions estivals.

 

Notícies relacionades:
L’atur disminueix per sisè mes consecutiu a la Garrotxa situant-se als 2.732 aturats registrats
L’atur disminueix per cinquè mes consecutiu assolint la xifra més baixa a la Garrotxa des del gener del 2009
L’atur segueix disminuint a la Garrotxa i ara hi ha 2.879 desocupats registrats al maig

Deixa un comentari