LLuís Llach, Carme Forcadell, Artur Mas i Marta Rovira són els caps de cartell de l’acte central de campanya de Junts pel Sí a Olot

L’acte central de campanya de Junts pel Sí a la Garrotxa serà el proper 14 de setembre a Olot. Després del dinar que la candidatura va fer a la ciutat amb Raül Romeva, aquest cop el número 1 de la formació a Barcelona no hi serà present. Els caps de cartell seran Lluís Llach, cap de llista de la candidatura a Girona, Carme Forcadell i Artur Mas, números 2 i 4 de Barcelona i també la secretària general d’Esquerra, Marta Rovira. El míting serà a les 8 del vespre a la plaça del Torín, en un acte obert a tota la ciutadania. Precisament el dilluns 14 de setembre és un dels dies forts de la campanya electoral de Junts pel sí a Girona amb dos actes simultanis: aquest d’Olot i també un altre a Lloret de Mar

 

Notícies relacionades:
Raül Romeva reclama a Olot una majoria “inqüestionable i incontestable” el 27 de setembre per tirar endavant el procés
Set garrotxins a les llistes gironines de diferents partits per les eleccions del 27S

x